Η Εταιρεία

Η εταιρεία ΚΟΜΒΟΣ είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, που δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και 30 χρόνια στο χώρο των λευκών ειδών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης.
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι προσανατολισμένη στην ποιότητα, παρέχοντας ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, άμεση εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στόχος μας να σας προσφέρουμε  ανταγωνιστικά προϊόντα, υψηλής προστιθέμενης αξίας που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.
Με συνεχή προσπάθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επέφερε η κρίση στην ελληνική οικονομία, διευρύνουμε τη γκάμα και την ποικιλία των προϊόντων μας, αντιμετωπίζοντας με πίστη και αισιοδοξία την αρνητική οικονομική συγκυρία.
Στην ιστοσελίδας μας σας παρουσιάζουμε όλο το εύρος των προϊόντων μας, ανά κατηγορία και είδος, παρέχοντας σας αναλυτική πληροφόρηση για μελλοντικές παραλαβές και ειδικές προσφορές.
Σας περιμένουμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, για να μας γνωρίσετε από κοντά και να διαπιστώσετε την ποιότητα και την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας.

Κόμβος Home ΕΠΕ


Ισολογισμός 2015

Ισολογισμός 2015